Bosorogii si pustoaicele


In ultimul timp am observat ca bosorogii au mai mult chef de viata decat tinerii. Pe cand tinerii vin de la servici franti, se bag la un film si pe urma la calcare, bosorogii isi plimba corpurile expirate de la umbra la soare.
Mai grav e faptul ca omuletii astia uitati de Dumnezeu, in loc sa creasca nepoti si sa-si vada de batranetile lor, au chef de gagici ei…la naiba…pai ce faci mosulica, ti s-a facut de femei? Te-ai trezit cam tarziu, a inchis la “Hot girls for old man” .
Ma uit la unii bunici d-astia care, cand vad o fata tanara si frumoasa, o masoara din priviri, si se uita de parca ar face orgie cu fata respectiva… Wake-up old man, nu e de tine. Du-te acasa la babuta ta si uitati-va la stiri.
Desigur, exista si bosorogi de clasa inalta precum Irinel Columbeanu sau Ion Tiriac, care pot avea fara probleme cam orice gagici vor. Ca doar stiti vorba “Eu am banii, tu ai anii”.
Ma uit la Iri asta, si parca citesc pe fata lui: “vreau femei, vreau sa fac sex…”. Iar fetele din ziua de azi, din pacate isi vand trupul si fericirea pentru hartiile astea colorate.
Nu am nimic cu batranii, dar totusi…tinerii cu tinerii si batranii cu batranii.
Daca ar fi sa dau o lege, aceea ar fi interzicere casatoriei intre persoane (de sex opus bineinteles…sa nu aud de gay) intre care exista o diferenta prea mare de varsta.
Asa ca, tataie, du-te si cumpara-le bomboane la nepoti si uita-te in alta parte, ca nu e de tine…si apoi iti faci procese de constiinta acasa degeaba šŸ™‚ .

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: