Pot sa dorm pls?


In fiecare seara nenorocita, se strang in fata curtii mele, sau la poarta, cum se mai zice (stau la tara) tot felul de pusti si pustoaice, cu daciile lor tunate cu plastice de 2 lei din Vitan si stickere de genu’ “Fast and Furious, Type-R, Racing, etc”…si toata noaptea asculta muzica la masini…deschid geamurile, usile, portbagajul ca sa-l auda toata lumea pe Guta coada de maimuta, Florin Salam de vara, etc…
Si nu pot sa dorm de nici un fel din cauza lor.

De atatea ori m-am dus la ei: “Ma baieti, duceti-va si voi un pic mai incolo, ca sa dorm si tu putin acolo…”. Dar de unde…vrajeala…n-ai cu cine sa vorbesti.
Ma gandeam chiar sa pun niste scanduri cu cuie pe ele, sa le las daciile pe janta πŸ™‚ .

Asta e noaptea…ziua e alta poveste. Fotbal, tenis de camp, si alte jocuri pe baza de minge…si bineinteles ca tot in poarta la mine, pentru ca vis-a-vis de mine stau unii care au o multime de copii…si astia se cred toti fotbalisti. De ce sa mai piarda timpul pana la un teren de fotbal, cand pot sa joace in poarta la mine nu?
Si toata ziua asa o tin: “zdrag, zdrang, poc, poc”.
Mi-am iesit din pepeni de cateva ori si m-am dus cu tupeu la ei: “Ia plecati ma de aici, duceti-va in alta parte, ca va iau mingea si v-o sparg daca va mai prind pe aici…”. Si toata linistea tinea cateva ore, ca pe urma o luau de la cap.

Am inceput sa ma impac cu gandul ca n-o sa scap prea curand de fotbalistii si de pilotii de curse care imi tulbura linistea de care am parte destul de rar in prezent.
A devenit rutina toata treaba. Acum nu le mai zic nimic, ca am vazut ca nu ajung la nici un rezultat cu ei. Insa inca mai sper ca o sa cada un avion militar pe casa vecinilor mei dragi, si o sa am parte in sfarsit de mult asteptata liniste πŸ™‚ .

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: